torsdag den 27. marts 2008

Endelig!Så oprandt dagen endelig! Jeg har hverken kunnet strikke eller noget andet hele dagen fordi jeg har været så spændt!

Hun er skøn! Hun pev en del på vej hjem, men virkede alligevel tilbas. 10 min før vi nåede Ålbæk overgav hun sig og faldt i søvn op ad Clara...

Jeg har siddet her på gulvet med hende og tudet, glade tårer... Jeg er så glad!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med guldklumpen. Den ser superskøn ud. Her kniber det også med at få strikket i de her dage, men det er fordi vores nye kattekilling er helt og aldeles vild når mor her sætter sig og tror hun skal strikke. Killingen er sikker på at alt det spændende garn og pinde er noget jeg tager frem for at lege... Ved snart ikke om det er sødt eller irriterende. ;-) God weekend til dig og vapsen.

  SvarSlet
 2. Tillykke med det nye familiemedlem. Jeg ved præcist hvordan du har det. Fik kat igen for 5 uger siden efter 4 år uden. Skønt med sådan et babydyr i huset.

  SvarSlet
 3. Jane: Jeg er også spændt på om jeg kan få lov at strikke i fred. Lige om lidt vil jeg forsøge...
  Men jeg har besluttet mig for på forhånd at det er irriterende hvis hun ikke kan lade garn og pinde være - det er no go! Det kan hun lige så godt lære fra starten...

  Anette: Tak for det :o)

  SvarSlet
 4. Hej Pernille
  Tillykke med den lille pige. Hvor er hun nuttet.Kan godt huske da vi fik Tor for 2 år siden. Han var også ganske lille og nuttet. Nu er han stor og nuttet.

  Merete

  SvarSlet