onsdag den 26. marts 2008

...Der er længe, længe til...

Klokken har paseret midnat. Det vil sige at det er I MORGEN jeg skal hente Bertha - der er godt nok længe til!

Men jeg har heldigvis noget at få tiden til at gå med... Super Karla kappen vokser stille og roligt. I skrivende stund er jeg i gang med firkant 14 - jeg har strikket 4 i dag... Det er sjovt og det går (forholdsvist) stærkt.
De to Halsduke er begge klar til mønster 8, men de har ikke rigtigt kunnet fange min opmærksomhed i dag - måske fordi det kræver at jeg først sætter mig og laver de næste diagrammer?

Dagen i dag (eller i morgen, alt efter hvordan man tæller) skal bruges på psykolog. Ja det kommer stort set til at tage hele dagen.. Der er transport tid derud, og der er ca. 4 km fra toget - og tilbage igen. Og samtidig passer det overhovedet ikke med togtiderne, så jeg venter godt ½ time inden og næsten 1 time efter - det er det altså ikke værd!
Jeg har besluttet mig for at foreslå hende, at jeg gemmer resten af mine timer til jeg skal igang med afklarings forløbet... Jeg har det egentlig ok lige for tiden. Glæden over at skulle ha Bertha har helt overskygget alt det triste og negative som ellers plejer at fylde i mit liv. Det er altså dejligt!

Jeg glæder mig til i morgen! (torsdag)

3 kommentarer:

 1. Hun ser ogsä rig lækker ud, hende Berta-vovsen!
  Jeg er sikker pä at I fär det rigtigt dejligt sammen.

  Laila i Schweiz

  SvarSlet
 2. SÅ - Penille!!!! Jeg vil tænke på dig og Bertha HELE dagen i dag!!!
  Nu er jeg rigtig omeget - MEGET - spændt på at følge jeres liv sammen!!

  SvarSlet