søndag den 16. marts 2008

Mød Bertha :o)


Jeg er solgt, forelsket og super glad!
Min mor og jeg er lige kommet hjem fra Hadsund, hvor vi, som jeg reklamerede med tidligt i morgens, har været nede for at kigge på hund. Alt var i den skønneste orden. Hvalpene var dejligt buttede, nysgerrige og legesyge, deres mor var i utrolig pæn stand og med flot pels, så der var bare ikke noget at komme efter!
Bertha skal vidunderet hedde, og jeg skal ned og hente hende den 27. marts - der er godt nok længe til! Jeg kan næsten ikke vente - jeg var så glad da vi kørte derfra at jeg gav mig til at tude, og det smittede, snart sad både min mor og jeg og flæbede i bilen - dels glæde over at jeg nu har fået muligheden for at få en hund, som jeg har ønsket mig i så mange år og dels på grund af savnet af Emma, der naturligvis stadig fylder...
Jeg er så glad, jeg kan slet ikke holde op med at smile - det er længe siden jeg har følt mig så glad, hvor er det pragtfuldt!

7 kommentarer:

 1. Hej :o)
  Hvor er hun skøn! Tillykke med hende!
  Min "lillesøster-hund" (dvs min fars hund) hedder også Berta (dog uden H) og hun er en skøn skøn sort labrador på 5½ år..
  Held og lykke med din Bertha!
  Mange hilsner
  Marie-Katrine (fra Webstrikkerne)

  SvarSlet
 2. Nåhhhh - så kær den lille Bertha ser ud. Jeg forstår godt, at du/I er glade!
  Naturligvis skal Bertha ikke erstatte Emma - det kan hun ikke.
  Bertha er en ny hund i jeres familie, som kommer til at give jer nye dejlige hundeoplevelser. De skønne minder fra tiden med bløde Emma kan intet fjerne - heldigvis! "Evigt ejes kun det tabte" - Knus fra Christa (Webstrikker) ;-))

  SvarSlet
 3. Hej og til lykke med Betha. Hvor ser hun bare kær ud. Heldigvis er hunde meget forskellige af temperament, så Bertha skal hurtigt få dig til at tænke 100 % Bertha - næsten.
  Hilsen, Birthe C

  SvarSlet
 4. HejPernille

  Jeg er solgt, hvor er hun nuttet, kær og alt det man ellers kan sige af søde ting om en hund.

  Hilsen
  Inge, Jerlev

  SvarSlet
 5. men herregud vad söt berhta är, du ser så lycklig ut på bilden du med
  min hund(sheetland shedog heter DIVA) mina katter heter justuso sandie, jag hade en härlig katt som hette SIXTEN, men han åt så många nålar så jag fick ta bort honom, jag saknar honom ännu
  lycks till med lilla bertha
  ps mina naboer har en lika som bertha hon hetr


  vilma

  SvarSlet
 6. Hej,
  den er bare helt fantastisk sød!

  SvarSlet
 7. Hej Pernille
  Så er det blevet dagen, hvor Bertha skal opleve Aalbæk - det bliver da supergodt for jer begge! Hvilken hund(ehvalp) ville ikke gerne bo så godt i nærheden af DKs bedste strand og store skove!

  Håber I begge bliver glade for halsbåndet.

  Mange hilsner
  Anders
  LEDbutikken.dk

  SvarSlet