fredag den 27. juni 2008

Nyfarvet garn...

Jae, ikke lige garn til at strikke med, men dog garn alligevel... Jeg har været ved frisøren idag - det er 100 år og 1 dag siden jeg sidst er blevet klippet, og endnu længere siden jeg har fået det farvet.
I sidste uge bestilte Lisa min frisør trøjer til sine tvillingepiger, og jeg var hurtig til at lave en byttehandel - så dejligt!


Det er svært at gengive på billeder, men jeg synes selv det er vildt flot! Der er mange forskellige farver og alt efter hvordan vinde blæser, så ser håret forskelligt ud. Det er også blevet vildt kort i forhold til hvad jeg har været vant til det sidste års tid, men jeg er oven ud tilfreds!

God weekend derude!

3 kommentarer:

 1. sk...flot!
  nu må du vel udnytte det og gå i byen den förste aften, ikke?
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Tak skal du have Frida!
  I byen? Tjae, det var ikke dårligt, men dem jeg kunne finde på at gå i byen med, kommer først fra Norge om 14 dage, så det må vente...
  Jeg tænkte forresten på dig tidligere i dag, der var et spørgsmål om isbjørnene på Island i "Danmarksmester" - og jeg kunne svare på det fordi jeg havde læst din mail ;o)

  SvarSlet
 3. Hvor er du smart.

  Det er så sjovt - jeg kan sagtens kende dig. Men kan overhovedet ikke huske foto. Jeg kan da godt huske jeg har gået til det. Men det er også det hele. Mærkeligt som man fortrænger.

  SvarSlet