torsdag den 12. juni 2008

Knit Picks

Jeg har fået mit første sæt Knit picks. Jeg blev nødt til at prøve efter alle de gode anmeldelser... Jeg har kun købt nogle løse wire og pinde i 3 forskellige størrelser + 2 sæt strømpepinde - bare lige for at prøve.. Men der er ingen tvivl! Jeg skal ha flere!!! De er da bare for skønne at strikke med!

5 kommentarer:

 1. Hej Pernille
  Du kan godt glæde dig, du kommer ikke til at bruge andet.

  Merete

  SvarSlet
 2. Hej Merete

  Du har ret! Jeg har kun strikket med dem i to dage og jeg kan slet ikke forstå jeg har kunnet strikke med andet! De er bare så lækre!

  KH
  Penille

  SvarSlet
 3. Åååh, sådan en saml-selv-pakke lavede jeg også, dog uden strømpepinde men også med nogle metalpinde i! Siden har jeg købt lommer i DK ved Eventyrgarn og nu skla jeg finde en tom kalendermappe at sætte dem ind i. :o)
  Og kuglepennen er da fin...slikkepinden holdt ikke længe. *g*

  SvarSlet
 4. Hej Bettina.

  Det er nogle skønne strikkepinde. Jeg har ikke strikket med andet siden de kom ind ad døren. Eller jo, for lidt siden da jeg lige skulle strikke en lomme, og det var da næsten ikke til *G*

  Er metalpindene lige så lækre? Hvad er forskellen?

  SvarSlet
 5. Hej Penille,

  Nej, de er osse blevet mine favoritter - jeg er så vild med den meget bløde og føjelige snor. Der er jo bare den sædvanlige forskel til metalpindene, de er glattere, derfor bedre til fx. kunststrik (lace) - men det fede er jo, at de osse passer på snorene til træpindene, og så er de ca. en tier billigere. *s*

  SvarSlet