tirsdag den 9. september 2008

Lige straks...

Lige om lidt skydes en ny aerobic sæson i gang. Jeg er klar til at undervise, hundse, brilliere, fejle, svede, stønne, blive øm, og i det hele taget bare have det sjovt!

Jeg håber der er flere der har lyst end tilfældet har været tidligere - det er unægteligt noget sjovere når der er 10 på holdet end når der kun er 5... Vi får se - jeg trænger i hvert fald til at komme igang.. Så håber jeg bare at mit knæ også vil være med!

Kom frisk!

2 kommentarer:

  1. Sådan skal det lyder Pernille. Sæsonen ER startet. Jeg er nemlig lige kommet hjem efter at have kørt en spinningstime med 13 på holdet. Inden en måned er holdene fyldte hver gang. Og som du siger - det er unægteligt sjovere at have nogle flere med sig at hundse med og se trætheden i deres øjne når man siger "tak for i aften, håber i nød det" ;-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er dejligt at være den der har overskuddet! (Heldigvis kan de ikke se hvor smadret jeg er når jeg kommer hjem *Griner*)

    Hvor ville det være rart hvis jeg kunne se at holdet blev større og større. I dag mødte der 13 op, det er det største hold jeg har haft indtil nu. Men desværre ved jeg også af erfaring, at inden jul er antallet halveret - æv!

    Men nøj det var dejligt at komme igang igen!

    SvarSlet