fredag den 2. maj 2008

Snot i lange baner! Ad!

Jeg er stadig ikke på toppen, men har det betydeligt bedre i dag, end jeg havde det i går. Da måtte jeg overgive mig, og tilbragte hele dagen på sofaen, med ondt i halsen, ondt i ørerne, fuldstændigt stoppet i hovedet med dertilhørende hovedpine. Jeg brugte over 100 lommetørklæder - det er altså mange!

Heldigvis opførte Bertha sig eksemplarisk! Hun var så sød og kærlig - hun lå oven på mig det meste af dagen - jeg håber altså ikke at hun stadig gør det når hun vejer 25-30 kg...

Jeg har været ved dyrlægen og hente foder til hende i dag. Da jeg kom hjem satte jeg mig ude på trappen med hende. Forførste gang i flere dage regner det ikke, og der var dejligt lunt. Vi trængte vist begge til lidt af det gode vejr!

Kan du også gøre sådan?

Sikken megen morskab man kan få ud af en simpel plastic bøtte (Eller urtepotte for den sags skyld)

Det går godt nok stærkt ind imellem!


Hun er da lækker!!! Men hvor bliver hun altså hurtigt stor! Der er sket meget på fem uger!

2 kommentarer:

  1. Nu forstår jeg helt hvad det var for hundkunter du mailede om, hvor er billederne af dit strikketøj som hunden fornøjede sig med? Men hvor er den sød!!!!!

    SvarSlet
  2. Ja hun er da kær! Ind imellem kan det også være lidt svært at skælde hende ud!

    Jeg nåede ikke at tage et billede - det ville nok også have været for deprimerende at kigge på efterfølgende. Jeg måtte jo trævle en halv cardigan op :o(

    SvarSlet