torsdag den 8. maj 2008

Alene hjemme...

Bertha har været alene en times tid i formiddag. Billedet taler vist for sig selv... Øv!

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare surt....Køb du dig et stykke legetøj til vovsen i stedet for at overføre penge til mig ;o) (og undskyld, jeg ikke lige har fået svaret på din mail).

  Mange hilnser, Tina

  SvarSlet
 2. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om du har lært hende at være alene?

  Du kan ikke give hende skylden for det skete, men må påtage dig den selv og så i øvrigt gå igang med at arbejde med hende.

  At være alene hjemme skal læres.

  Var jeg dig ville jeg læse Anders Hallgren og Roger Abrantes samt hurtigst muligt få meldt mig og hundi til et kursus i en specialklub under DKK - der fordi i racens specilklub kan man få ydrst fornuftig og kompetent vejledning og det er NU duhar brug for redskaberne for at jeres samliv kan blive skønt og ukompliceret i årene fremover.

  pøj pøj med projektet at opdrage en 4 benet baby *s*

  SvarSlet
 3. Hej Tina

  Hvor er du sød! Tak skal du ha´!! - Men nu er det altså ikke fordi hun ikke i forvejen har et hav af tyggeting, legetøj og kødben...

  Det er da helt ok at du ikke har fået svaret. Jeg har tænkt på mange gange at jeg skulle skrive til dig - det kunne jo være du ikke havde fået mailen, men jae... Den sidste tid har der været langt fra tanke til handling...

  Mange hilsner
  Penille

  SvarSlet
 4. Hej Rikke

  Altså... Nu er det ikke første gang jeg har hvalp, så jeg er ikke helt grøn...

  Hun har lært at være alene, og det plejer at gå fint. Denne gang havde jeg dog glemt at tænde radioen, måske det var det der gik galt.

  Anyway. Jeg giver bestemt ikke Bertha skylden! Hun har ej heller fået skæld ud for det. Hun er kun en hvalp, så det må jo forventes at der bliver ødelagt lidt hist og her... Men derfor er det da ærgerligt alligevel!

  SvarSlet