søndag den 13. april 2008

Jeg er så træt. Så ubeskriveligt træt! Det er længe siden jeg har haft det sådan, så jeg havde næsten helt glemt hvordan det er... Jeg orker intet, men synes jeg burde en masse. Intentionerne er gode nok, og der er mange af dem.

Jeg burde gøre rent, støvsuge, vaske gulv. Vaske tøj og hænge det ud. Skifte sengetøj... Alle tingene burde have været gjort i løbet af ugen.

På arbejdsværelset ligger der en bestilling på 28 telegrammer til idrætsforeningen og 25 indbydelser til et sølvbryllup og venter. Det hele skal være færdig i denne uge vi kommer til. Jeg kan slet ikke finde motivationen.. SUK!

Jeg orker ikke engang sætte mig med strikketøjet selvom jeg egentlig har lyst...

Bertha skal også have en lang gå tur. Det SKAL hun - hun er blevet snydt de sidste par dage. Det er synd!

Oooork. Jeg har mest lyst til at lægge mig under dynen og tude, så træt er jeg.... Denne dag kan kun overståes for langsomt!

2 kommentarer:

 1. Stakkels dig ! Det lyder da virkeligt til at være en ualmindelig træls dag, jeg håber det føles lidt bedre her til aften, og at du har fået lidt hjælp til nogen af opgaverne.
  Mvh.
  Mariann

  SvarSlet
 2. Forhåbentligt går det lidt bedre med dig nu???
  Sådan som jeg hører, du har det, vil jeg råde dig til at holde en laaaaang pause fra opgaver for andre også forstået sådan, at dead-lines ikke er gode for dig i denne tid!! Du skal øve dig i at sige "Nej tak" til opgaver!! Den eneste, som du må have "aftaler" med for tiden - er Bertha!!! Pas godt på dig/jer!!!!!!!

  SvarSlet