onsdag den 30. oktober 2013

Jeg samler på skønne dage!!

Vi har haft endnu en skøn efterårsdag i skoven! Denne gang var Runa, Silje og Freja med. Vi skulle tage billeder til en hemmelighed til deres forældre ;-)

Det var godt nok svært at vælge nogle ud, for der er rigtigt mange gode! Her er nogle stykker... Jeg fik i øvrigt taget omkring 130 billeder, og min mor vel det samme eller lidt flere ;-)

Jeg lader billederne tale for sig selv:
I går blev jeg i øvrigt kontaktet af en journalis fra DR. Hun havde læst mit indlæg, hvor jeg skriver om tiden efter Arne Mejlhede. Hun ville gerne høre mere om mit forløb, mine oplevelser og tiden efter (om jeg stadig får medicin, har fået ny diagnose osv.).
I dag har vi så talt i telefon i næsten en time. Noget af det blev optaget og der kommer et lille indslag i P4 morgen på fredag, og muligvis et lidt længere indslag i P1...

Hun kunne i øvrigt fortælle mig, at Arne Mejlhede IKKE har fået frataget sin autorisation, men blot har fået en løftet pegefinger af Sundhedsstyrelsen - han må ikke udskrive psykopharmaka i 1 (ET!!) år... Jeg er rystet!! Jeg skulle godt nok tage mig sammen og trække vejret dybt for ikke at bryde sammen!
Det er da forrykt at en mand kan få lov at ødelægge så mange liv, igennem så mange år, uden det har nogle konsekvencer for ham!?!?! Og Sundhedsstyrelsen? De gør ingen ting, de har kendt til det i flere år. Der er blevet klaget over ham fra kollegaer, patienter og pårørende... *Tsk tsk*

DR har haft kontakt med over 150 tidligere og nuværende patienter, og over halvdelen har fået stillet ny diagnose... Hmm!

Nå, men jeg er spændt på at høre, hvad hun har fået ud af vores samtale og finde ud af hvad tiden bringer...
Der kommer i øvrigt også noget om det i morgen aften i TV-Avisen...

2 kommentarer:

 1. Vidunderlige unger :-) Majsgarn er ikke hårdt, tværtimod, men det splitter!!! ellers helt skønt at strikke med :-)

  Jeg bliver så vred, når jeg hører om det, der foregår omkring unge og deres diagnoser og medicin. Har selv familie, der er ramt! Håber, du kommer på den anden side :-)

  SvarSlet
 2. Ja, de er helt fantastiske!!

  Det lyder spændende med majsgarn! Det må jeg prøve - på et tidspunkt ;-)

  Det er frygteligt, og jeg har svært ved at finde ord! Jeg bliver både vred og ked af det... Og ja, det er hårdt! Nu har jeg jo selv kun prøvet det fra denne side, men jeg er slet ikke et øjeblik i tvivl om, at det er mindst lige så hårdt for de pårørende!!
  Jeg er jo på sin vis "på den anden side" - heldigvis... Selvom der stadig er tider hvor det er svært...

  SvarSlet