lørdag den 28. september 2013

Jeg ser farlig ud i dag!

Jeg sover fortsat ikke om natten. Lægedamen mener IKKE det er bivirkninger fra min anti-depressiv medicin, men derimod "abstinenser" og kroppens måde at reagere på at jeg ikke længere får alt det andet stærke medicin... SÅ jeg må bare vente på at det går over... SUK!!
 
Men jeg er altså ved at have har altså nået grænsen! Jeg er så træt så jeg ikke længere kender forskel på op og ned. Jeg har ikke lyst til noget - vil bare være herhjemme - alene. Jeg er begyndt at lukke mig inde igen :-(
 


I går aftes skulle jeg op og spise hos min faster og onkel. Jeg kom også derop, men tog hjem igen efter 3 kvarter. Kunne slet ikke magte det!

Aftenen og natten er blevet brugt på at tude fordi jeg ikke kan sove. Har jeg sagt hvor træt jeg er?
Da jeg endelig faldt i søvn ved 1 tiden havde jeg selvfølgelig mareridt og vågnede hver time. Kl. 03,30 måtte jeg op og tænde lys i hele huset fordi mareridtet var så væmmeligt at jeg ikke turde lægge mig til at sove igen - har altså ikke prøvet at sove med lyset tændt i mange år!
Fra 8-9 sov jeg uden mareridt, men det er altså ikke helt nok!!

I dag har jeg hævede øjne og er mega svimmel. Og så tuder jeg. Nej, jeg tuder ikke, jeg hulker!

Min mor har bestilt en tid til mig i morgen, hos en Kranio sakral terapeut i Hjørring. Vi kender flere der går hos ham og som har fået stor hjælp. Håber godt nok også han kan hjælpe mig!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Jeg håber også at du får hjælp til at kunne sove. Det er ikke særligt rart i en længere periode.

    SvarSlet
  2. Nej det er det godt nok ikke Merete! Og selvom jeg er så død hamrende træt, har jeg ikke lyst til at gå i seng, for jeg ved, at hvis jeg falder i søvn, så får jeg mareridt... SUK!!
    Så jeg krydser alt hvad der krydses kan, for at det hjælper i morgen...

    SvarSlet