tirsdag den 24. september 2013

En sød historie, eller hvordan hjertet nogen gange smelter...

I onsdags var jeg barnepige på mine venners tre piger (Runa på 5, Silje på 7 og Freja på næsten 11). Her til november er det 7 år siden familien rykkede teltpælene op i København og flyttede herop til skønne Ålbæk.
Jeg har været syg i alle 7 år, og det er faktisk kun sket en enkelt gang i den tid, at jeg har været barnepige på pigerne, og da var der kun 2 af dem...
Men nu har jeg jo heldigvis overskuddet igen, og det er SÅ skønt!!!

Runa har ind imellem spurgt mig, hvorfor min mave var så stor. "Det er fordi jeg har spist for meget mad" har jeg altid svaret, og det var jo rigtigt... Hun har sagt nå og puttet hovedet ind til mig og kommenteret at den da var dejlig blød og bruge som hovedpude... Sådan var det, men ikke helt så meget længere ;-)

Da jeg ankom i onsdags sad familien og spiste, inden Gitte og Kenneth skulle videre til hvert deres. Imens der blev ryddet af snakkede jeg lidt med pigerne. Freja kommenterede at man altså godt kunne se at min mave var blevet mindre...
Silje spurgte mig hvor meget jeg havde tabt mig. I onsdags var det 21 kg og det fortalte jeg hende. Jeg kunne godt se på hende at det kunne hun ikke helt forholde sig til, så jeg spurgte om de vidste hvor stor en pakke margarine var? Det havde de helt styr på, så jeg fortalte at det var 42 pakker margarine. "Wow, hvor sejt" var svaret - "det er godt nok meget!". "Det er lige så meget som Runa", kommenterede Gitte - se dét var noget de alle kunne forholde sig til :-)
Silje lagde armene omkring halsen på mig og kiggede mig dybt i øjnene: "Hvor ér det altså bare flot Penille, du er altså bare SÅ god! Hvor ER det flot!"... Fantastisk!!!

Men guldkornene stoppede ikke der...

Da Gitte og Kenneth var taget af sted skulle jeg hjælpe Silje med lektierne. Hun er lige startet i 1. klasse... Vi sad ved spisebordet og efter et par minutter kom Runa og ville sidde hos mig (Freja var for længst fortrukket til sit værelse), det måtte hun selvfølgelig gerne! Der gik ikke lang tid før hun vendte hovedet og kiggede på mig og sagde: "Altså, det er blevet meget nemmere at sidde hos dig, efter din mave er blevet mindre - før sad jeg jo helt ude på kanten"...

Åhh, så skønne nogle unger!!! Den aften kan jeg leve højt på længe - men det behøver jeg heldigvis ikke... Lørdag den 12. oktober kommer de alle tre herned og sover. Vi skal hygge, spise god mad (sammel selv burger), drikke cola, se film og spise slik :-D Der er ikke nogen speciel grund, andet end at jeg ENDELIG har LYSTEN og OVERSKUDDET til at være sammen med pigerne, og det skal naturligvis udnyttes!
Og så er jeg sikker på at forældrene glæder sig til en "kæresteaften" ;-)

Til slut kan jeg fortælle at gårsdagens vejning, afslørede at jeg nu har tabt mig 22 kg (44 pakker margarine)...

DET GÅR JO GODT!!! :-D

1 kommentar:

  1. Hvor er det altså bare flot!!! Og en rigtig god måde at forklare det på. Jeg kan se stablerne for mig på køkkenbordet :-)

    Man kan blive så varm om hjertet når der kommer sådanne kommentarer fra børn - de er så umiddelbare :-)

    SvarSlet