tirsdag den 19. februar 2008

Forår?

Vejret har været helt fantastik igen idag, man skulle næsten tro det var forår... Og sørme om ikke jeg kom til at se, at de to roser jeg har til at stå på fortrappen allerede har fået de første skud. Der er da gået helt kuk i det!
Jeg har været ved psykolog idag. Første gang hos den nye... Jeg følte jeg var kørt fast hos den gamle, så jeg håber virkelig at der begynder at ske noget nu! Men det tegner godt... Jeg har fået hjemmeopgaver til næste gang. Jeg skal lave to lister; en hvorpå jeg skriver alt (?) det jeg er god til, og en hvor jeg skriver hvad jeg godt kan lide ved mig selv. Det synes jeg godt nok er svært! Det eneste jeg kan komme i tanke om er at jeg er god til at strikke... Men ok, det er da en stårt!?!?

Der er blevet hæklet og strikket en del i weekenden. Blandt andet er jeg blevet færdig med min fasters tørklæde i weekenden. Hun blev rigtigt glad for det! Det er altid dejligt når der er nogen der sætter pris på det arbejde man laver :-)
Mål: 30 cm x 2 meter
Hæklenål: Nr. 4
Forbrug: 385 gram
Garn: 4 nøgler Lanett - 100% ren merino uld (hvor jeg dog elsker det garn!). Løbelængde 195 meter.
4 nøgler Kitten Mohair - 30% mohair, 20% uld og 50% courtell (hvor jeg dog overhovedet ikke kan lide det garn). Løbelængde 165 meter.

Opskrift : Fra Garnstudio
Lørdag eftermiddag fik jeg lyst til at slå op til denne "djævlehue" til lille Runa som kun er 3 uger gammel. Fik sådan en trang til at strikke noget lyst og lækkert. Når jeg får tid til at få huen afleveret skal jeg nok få taget et billede hvor den er i brug, istedet for denne "flade" udgave...

Pinde: 2,5 og 3
Forbrug: Hele 35 gram
Garn: Rester af bomuldsgarn.
Opskrift : Fra Hendes verden nr. 5 2008 - tillæg

3 kommentarer:

 1. Det er da en god start at skrive at du er god til at strikke.
  Kender godt det med at det er svært at finde noget man er god til, men du skal ikke sætte dit lys under en skæppe. Der er med garanti masser du er god til. Pøj pøj med det.
  Kh Enaj

  SvarSlet
 2. Sikke dejlig farve det tørklæde er lavet i - jeg bliver helt i forårsstemning :-)

  Jeg har flere gange kigget på den opskrift men synes at det var for voldsomt garn de havde brugt, men tynd uld og mohair lyder mere lækkert. Skal vist ind og kigge på garnlageret ;-)

  KH Britta

  SvarSlet
 3. Hej Britta

  Ja, det er en dejlig farve! Og tørklædet er blevet super lækkert! Men det kunne med fordel være hæklet på en tykkere nål. Jeg havde egentlig fra starten forestillet mig at det skulle være nr. 6, men kunne ikke finde den og kunne heller ikke vente med at komme i gang. Det er blevet meget tykt på nål 4.

  Og Enaj - tusind tak for din opmuntrende besked :-)

  SvarSlet