tirsdag den 11. marts 2014

Årh jaja, hvad så med mig, jeg fik sådan et ordentligt bump!!

Nogen gange kan det være nødvendigt at fortælle én historie, for at fortælle en anden...

Helt tilbage i 1984 til min 5 års fødselsdag, mødte vi min onkel første gang. Onkel John er senere blevet yndlings onklen, han er bare den bedste!!

Første gang min faster og onkel skulle passe mig, det har nok været i starten af 1985 tror jeg, skulle vi på et tidspunkt ud og have noget luft. Vi skulle på stranden. Dengang var jeg meget lidt glad for at gå på mine ben, så jeg cyklede på min lille røde cykel med støttehjul.
Nede på stranden byggede Onkel John et lille hus i sandet, og sluttede af med at sætte sit cigaret skod i "taget" som skorsten - jeg var dybt imponeret (og ja, han var dybt upædagogisk efter nutidens standard).
Da vi kørte hjem igen kom jeg til at køre over Onklens ene fod med mit støttehjul. Han udbryder "AV for fanden!!!" Hvorefter jeg prompte vender mig mod om og returnerer med "Årh jaja, hvad så med mig? Jeg fik sådan et ordentligt BUMP!!" Det griner vi stadig meget af den dag i dag og sætningen bliver stadig brugt i familien, hver gang der er nogen der brokker sig over noget, kommer galt afsted eller lignende...

Og det var jo kun et BUMP! Siden hen kan jeg ikke huske at jeg kun har oplevet BUMP på vejen, og da slet ikke i de senere år! Men nu har jeg rent faktisk oplevet et BUMP igen...

Måske husker I historien om Stof2000 som jeg skrev sidst i januar? Jeg troede min verden væltede totalt og helt og aldeles! Men ved I hvad? Det gjorde den faktisk ikke :-D Jeg fik bare sådan et ordentligt BUMP :-D
Det er så fedt at opleve at jeg åbenbart ikke længere bliver væltet af modgang, tvært i mod er det med til at gøre mig stærkere og mere målrettet!

Hvis ikke jeg havde oplevet dét nederlag, var jeg formentligt aldrig kommet sådan rigtigt i gang med at realisere min drøm - i hvert fald ikke nu. Men jeg blev målrettet og besluttede mig for at jeg ikke længere ville lægge det i andres hænder at "sørge" for at jeg oplever lykken, det er mig og kun mig der kan sørge for det!

Jeg har fået CVR nummer og er i gang med at lave hjemmeside og sy børnetøj. Omkring 15. april åbner ByHjortnæs, og jeg GLÆDER mig!!! Jeg skal nok fortælle mere om det når tiden nærmer sig...

4 kommentarer:

 1. Synes rigtigt godt om. Dejligt når bump bliver til noget godt.

  SvarSlet
 2. Det er dejligt når der kommer noget positivt ud af et Bump på vejen.
  Glæder mig til at følge dig fremtiden
  Du er bare for sej

  SvarSlet
 3. Dejlig historie og godt at det blev til et "bump".
  Det er en god evne at have - at se tingene som et lille bump på vejen.
  Min datter har denne fantastiske evne til altid at se glasset som halv fyldt - aldrig halv tomt - lidt det samme som dit bump. Jeg prøver at være på samme måde, og som oftest lykkes det. Livet bliver lettere på den måde.

  SvarSlet
 4. PS: Spændende - meget spændende - med dit nye projekt.

  SvarSlet