fredag den 1. januar 2010

Lange kjoler

Engang i starten af november var jeg oppe hos Lisa med en ny portion til pigerne. To lange og virkeligt søde tunikaer samt to små veste. Som altid var Lisa virkelig glad for det, og det er bare så dejligt og bekræftende at hun gider blive ved. De næste to veste og sweatre er allerede bestilt og skal være færdige når de kommer hjem fra Thailand midt i januar.
Der var også et lille sæt klipfisk og kyse med, som Lisa skulle bruge til gave.
Fakta for Tunika:
Garn: 100% 8/4 bomuld. 150 m/50 g
Forbrug: ca. 300 gram til hver
Opskrift: Herfra
Størrelse: Mindre end 2 år
Ændringer: Den første jeg lavede var ALT for stor til trods for at strikkefasthed osv passede, så den blev modificeret en smule i bredden. I øvrigt valgte jeg at strikke ærmerne på fra ærmegavet, istedet for at strikke dem nedefra og sy dem på. Den alt for store ligger nu og mangler et par ærmer og en hætte, og så er den klar til Annette engang til foråret...
Hot or not? Helt vildt hot! Der er allerede flere fra "vuggeren" der har spurgt om jeg vil lave en mere, men helt ærligt, det gider jeg simpelthen ikke! Den er sej og sjov og har nogle skønne farver, men den er sååå kedelig at strikke!
Fakta for vestene:
Garn: Alfa fra Sandnes
Forbrug: Ca. 85 gram til hver
Opskrift: Ingen decideret. Jeg har fundet flere forskellige, som så er rettet til, til garnet og størrelse så det sådan ca. blev en str. 1½-2 år.
Hot? Helt sikkert!
Fakta for Fisk og hue:
Garn: Lanett fra Sandnes
Forbrug: Ca. 55 gram i alt, så det er bestemt ikke nogen herregård!
Opskrift: Fra et af Sandnes´ mix hæfter
Størrelse: 3-6 måneder tror jeg det var
Hot or not? Mere sød end hot. Til en rigtig lille pige.

1 kommentar:

  1. Du er godt nok produktiv.. Dejligt at se livstegn fra dig igen :-)

    SvarSlet