onsdag den 20. august 2008

Bamser i store mængder

Ja, de er altså ikke til mig, men til Bertha. Vi var forbi mine forældre i dag, og mor hev en stor pose frem med rester fra Emma. Mange af dem havde aldrig været tygget i - Freja mente for efterhånden længe siden, at det var bedre at Emma fik dem, hun var jo ved at være lidt for stor til dem (hun bliver 6 til november!).
Nu har Bertha fået nogen af dem. De er lige kommet ud af vaskemaskinen sammen med alle dem jeg kunne skrabe sammen ude i haven - det er bare ren hunde lykke!
Kvartfinalen i eftermiddags er der jo ikke så meget at sige til.. Men jeg er næsten færdig med "Den lille skæve" nummer 2 til Lisa. Jeg mangler kun ganske få pinde på det ene ærme... Jeg startede sent i går eftermiddags, så den har hurtigt fået ben at gå på. Dejligt!
Næste projekt er en taske og en hue til Maibritt...
Nåe ja, og så er der også en anden lille hvid bluse på pindene, den mangler kun ærmerne, men der er tid nok, den skal først være færdig til november...

2 kommentarer:

  1. Sikke mange bamser Bertha har fået. Hvis hun slagter dem som vores hund - Tor - gør. Så være det ikke længe før der ikke er flere.
    Merete

    SvarSlet
  2. Du kan tro hun slår dem ihjel! De første tre er allerede slagtet... Hold da op der er meget uld inden i sådan nogle bamser!!

    SvarSlet