torsdag den 8. oktober 2009

Jeg har sq vundet! - igen...

For over et år siden deltog jeg i en konkurrence gennem Hendes Verden og vandt - For et par uger siden deltog jeg igen, og i dag kunne jeg hente denne pakke på posthuset... Pakken har i øvrigt været ved at forvolde en del grå hår - i går eftermiddags da jeg tømte postkassen lå der en pakkekvittering med "København" som afsender. Hold da op som hjernecellerne kom i sving, for jeg kunne overhovedet ikke huske at jeg skulle have bestilt nogle varer...

Der er 13 nøgler "Greenland" fra Coats i 10 forskellige farver - men hvad pokker skal jeg bruge det til? Gode ideer modtages med glæde!


Og jo, jeg strikker skam stadig, selvom jeg har været meget stille, meget længe - jeg har det ikke godt! Hver gang jeg synes at begynde at mærke jorden under fødderne igen, sker der et eller andet der får verden til at falde sammen om ørerne på mig...

Her er lidt beviser for mine sysler den sidste tid.
Først to kasketter strikket i Smart fra Sandnes - begge til Lisas tvillingepiger - bemærk at de har forskellige farver, pædagogerne i vuggestuen kan nemlig ikke kende forskel på dem når de har ens huer på - og forældrene heller ikke, for den sags skyld...

2 Halsedisser, ligeledes i Smart og med hæklet flæsekant i kit mohair.


Og sidst to huer med øre klapper som sidder ordentligt fast når det blæser. Hæklet i en tråd kit mohair og en tråd sisu...
Jeg har også været i gang med at lave futter - det er jo koldt om fødderne i sofaen om aftenen. Det er faktisk blevet til to par i denne skønne grønne farve. De er hæklet i fritidsgarn og filtet en smule i maskinen.


Foruden ovenstående er det også blevet til endnu en Kiwi samt lidt baby tøj til min fætter - ham og hans kæreste venter sig. Jeg har dog besluttet ikke at lave tøjet til dem færdigt før hun mindst er i uge 30 - ja ja, kald mig bare overtroisk!
Jeg vil skynde mig over i sofaen og strikke videre, jeg har travlt! Jeg mangler ærmerne på en cardigan der skal være færdig søndag, jeg skal strikke en hel tunika med lang hætte til ugen efter, og der ligger også bestillinger på yderligere to børne trøjer, en islandsk sweater, to kasketter, en hue og en halsedisse - mon jeg kommer til at kede mig foreløbig?


6 kommentarer:

 1. Hold da op sikke det du har fået lavet, jeg er vild med de kasketter til tvillingerne ! og så de grønne futter :-)

  SvarSlet
 2. Uha de kasketter er bare guf.Hold da op hvor får du lavet meget, det lyder ikke som om du kommer til at kede dig.
  Helvig (Holsted)

  SvarSlet
 3. Øjj hvor er de kasketter og halsedisser altså bare smarte.
  Så heldige de tvillinger er :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt at se, at du er tilbage på bloggen. Selvom du ikke synes du har det så godt, er det alligevel et sundhedstegn, at du er kommet ud af skallen og viser dig her. Det er nogle herlige ting du har lavet. De kasketter er bare så cute.
  Mht garnet formoder jeg at der var en opskrift på en model man kunne strikke af det, men det passer jo pænt sammen, så hvad med en hue og et stort lækkert tørklæde i striber og helt enkelt strikket med mang farver i retstrikning. Det ville da være lækkert at kaste rundt om halsen nu hvor det bliver frostvejr her i Vendsyssel. Vi bor jo ikke så langt fra hinanden, når det kommer til stykket, så vi har jo nok samme vejr. Jeg bor nemlig mellem Asaa og Voerså i den gamle købmandshandel i Søraa med udsigt til havet.

  SvarSlet
 5. Hold da op nogle søde kasketter du har lavet, det er da altid dejligt, når man vinder noget, især garn det kan man altid bruge.

  SvarSlet
 6. Jeg har vist aldrig kendt nogen der er produktiv som du er - det er ...overvældende på dne dejlige måde - og så er jeg bare en lillebittesmulepissehammerende misundelig - oj, hvor er der søde og lækre ting du får fra hånden! Og tilykke med gevinsten - dejlige farver og naturligvis skal du igang med at lave noget til dig selv...d et tror jeg ikke du gør alt for tit! Så jeg tilslutter mig at det blir' noget til at varme dig i den kommende kolde tid!

  SvarSlet