torsdag den 9. oktober 2014

Er det ikke på tide...?

Er her stadig nogen? Hold nu mavle det har været sløvt med at blogge hen over sommeren! Det er nu ikke fordi lysten ikke har været der, jeg er bare aldrig kommet til det. Kommer altid i tanke om det på de mærkeligste tidspunkter - fx nu, kl halv fem om morgenen, hvor jeg er oppe og strække skroget på grund af smerter...

Smerter, manglende søvn og umanerlig træthed/udmattelse, er et generelt gennemgående tema i min hverdag. Forhåbentlig er jeg klogere på, hvorfor, sidst på måneden, så mere om det til den tid...

For lige nu skal det handle om det kreative. Jeg har nemlig lavet hele 3 Heidi Bears dyr siden sidst. Alle bestillinger.

Den første var Dino nr. 2 i rækken. Hun blev rigtig fin! Fakta kan du se HER.
Dernæst blev det til min 3. giraf. En bestilling fra en af min mors kollegaer. Er det snyd når det er min moar der har hæklet de fleste af lapperne og jeg "bare" har hæklet den sammen?
Fakta om giraffen kan du se HER og HER.
Det er også blevet til en Panda. Men den er ikke værd at skrive hjem om - det lignede mere et misfoster fra det ydre rum! Om det var fordi den var så ensfarvet, eller hvad, det ved jeg ikke, men jeg var slet ikke så glad for den, som jeg har været for alle de andre dyr jeg har lavet. Måske derfor jeg glemte at tage billeder?

Der er i øvrigt kommet en ny etiket derude i siden. Kærlighed. Det har der ikke været før i bloggens snart 7 årige historie.
Jeg har fået en kæreste. Jaaamen altså så skønt det er! Nu er vi ikke længere en betegnelse for Bertha og jeg. Nej det har fået en helt ny betydning! Behøver jeg sige, at jeg går og smiler fjoget det meste af tiden? Ja, det siges endda at jeg har fået en helt anden glød... Hihi, det synes jeg nu lyder meget sjovt ;-)

2 kommentarer:

 1. Ihhhh jeg vil starte med at sige tillykke med kærligheden.. hvor er det bare skønt..

  og sikke et par skønne dyr. Jeg er især vild med Dinoen.. den er altså skønntttt :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :-)

   Jeg elsker de dyr - og der er kommet to nye, som jeg nok også liiiige bliver nødt til... :-P

   Slet