søndag den 31. maj 2009

Nydelse

Min søde mor ofrede hele eftermiddagen i går, og en del af eftermiddagen i dag på at hjælpe mig med, at gøre min terasse lækker og til at holde ud at være på!
Vi har luget mellem fliserne, fejet, smidt ud og plantet til, til den store guldmedalje!

Resultatet er blevet rigtigt godt! Der er hyggeligt og frodigt, og jeg har lyst til at være der! Men i løbet af måneden skal der flere blomster til er vi blevet enige om!


Jeg har snuppet kurven med strikketøjet med ud. Der er cola og smøger, så om lidt vil jeg sætte mig ud med benene oppe og strikke lidt. Måske jeg også skulle finde en pakke lommetørklæder frem?

Bertha nyder også det gode vejr, og hun er næsten ikke til at drive ind! Hun har det varmt, men heldigvis er hun god til at drikke, og der står en skål med frisk vand til hende derude i skyggen.
Nu vil jeg gå ud og nyde sammen med hende. God pinsedag!

2 kommentarer:

 1. Nej Penille hvor ser det bare dejligt ud. Går det bedre med dig?

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. Hej Louise
  Det er også bare dejligt! Hold da op jeg har nydt at sidde derude i eftermiddag - nu må der gerne blive dejligt vejr de næste mange dage!

  Det går stadig op og ned. På de dårlige dage orker jeg ingen ting, og på de gode dage har jeg lyst til alt og får alt for travlt så det ender med dårlige dage efterfølgende *tsk tsk*

  Jeg har tænkt på dig de sidste par dage. Jeg er så træt af jeg ikke får skrevet til dig, men jeg glemmer alt og husker intet, men lige pludselig lykkes det nok...

  KH Penille

  SvarSlet