torsdag den 22. maj 2014

Jeg smiler - højt!

Jeg er priviligeret, meget priviligeret!
Jeg bor i et område, som nogen kalder for udkants Danmark. Men der er i mine øjne ikke nødvendigvis noget negativt i den betegnelse! For mig er Ålbæk en sand perle, og vi har alt det vi skal bruge inden for rækkevidde... 
Fra mit lille hus, er der 10 minutter til stranden og 15 minutter til skoven - og det er vel og mærke på gå ben... Jeg ELSKER naturen, og har altid brugt den meget. Især som barn. De seneste år har jeg dog ikke nydt den så meget som jeg gerne ville, fordi jeg ikke har haft overskuddet til det. Og når jeg endelig blev hevet med, forstod jeg ikke at nyde det jeg oplevede - det fantastiske ved årstidernes skiften, sev fx slet ikke ind... Det råder jeg så bod på nu!

De sidste par dage har Bertha og jeg været ved stranden. Ikke nogen lang tur, bare 3 km, men hold nu op hvor jeg nyder det! Jeg smiler stort og højt, ja næsten så jeg får ondt i kæberne - det er fantastisk at smile og glædes igen!

I dag kom kameraet med. Det er faktisk flere år siden jeg har haft kameraet med på tur, for som sagt, så forstod jeg ikke alt det glædelige og smukke. Det gør jeg heldigvis nu!

Jeg har forsøgt at begrænse mig, men det ér altså et indlæg med mange billeder, men synes det er ret godt klaret at jeg har formået kun at vælge et par og tyve ud af over 170 billeder ;-)

Bertha bjergged.


Bertha elsker at bade!

Hvis der ingen mennesker er på stranden, får hun lov at rende løs, og ellers tager jeg hensyn!

Når vi forlader stranden går vi op gennem klitterne.


Tilføj billedtekst

Kaprifolierne dufter fantastisk! Det varer nok ikke længe før de blomstrer.
På marken i baggrunden havde jeg engang for mange år siden hest.

Der bag træerne ligger det der engang var stalden, i dag er det en tømrer der holder til i bygningen.

Der går dog stadig heste på markerne.

Det er skønt at rulle sig i det høje græs!

Der graves efter mus!? 

Og bagefter ser man sådan ud i hovedet...

Beviset for at det ikke er helt sommer endnu. Der kommer først poser i skraldestativerne når turisterne for alvor kommer til byen...


1 kommentar:

  1. Tak for nogle rigtig skønne billeder af din tur, man kan jo se at det ikke kun er dig der har nydt turen! Rigtig god sommer !!!

    SvarSlet