torsdag den 12. december 2013

Jedi the Curious Giraffe

Så blev jeg endelig færdig med den første Jedi på bestilling og nummer 2 er på vej.

Jeg gik i gang med den engang i august, men så var der andre ting der pressede sig på, og den blev lagt i kurven... Det tager egentlig ikke så lang tid, når man først kommer i gang! Dog skal det siges, at når man tror man næsten er færdig - så er man det ikke! Sammenhæklingen af den sidste lap, ører og følehorn samt hale og man, tager næsten lige så lang tid, som hele resten af dyret!


Farverne er endnu engang ikke så gode! Billederne blev taget i går eftermiddags, da lyset var ved at forsvinde...

Fakta:
Garn: Forskelligt 8/4 bomuld. Fx. Lyric, Cotton nr. 8 og Mandarin Petit.
Forbrug: Jeg har ikke vejet den, da den skal fyldes undervejs, men Flodhesten vejede ca. 150 gram, så jeg vil skyde på det er deromkring. I hvert fald ikke mere. Der er gået godt 1½ nøgle af den råhvide.
Opskrift: Jedi the Curiouse Giraffe af Heidi Bears.
Nål: Min yndlings - KnitPro Waves nr. 2,5
Størrelse: Jeg glemte at få den målt inden jeg afleverede, men et skud på tasken er omkring 30-35 cm høj og 20-25 cm lang.
Ændringer: Ikke en eneste! Heidis opskrifter er så gennemførte at det ikke er nødvendigt at ændre noget - lige bortset fra garnet måske? Du kan bruge lige nøjagtig det garn du gerne vil, det vigtigste er at nålen passer til - og gerne et ½-1 nr. mindre...

I øvrigt kan jeg tilføje, at du sagtens kan springe ud i at lave Heidis dyr, også selvom du ikke kan engelsk. Det hele er vist udførligt med billeder, så det er lige til at gå til! Selve de Afrikanske Blomster er der diagrammer til, men du kan også finde diverse vejledninger til dem - på dansk, rundt omkring på nettet...

2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin. Kunne godt finde på at hækle sådan en og hækling er ikke min ynglings beskæftigelse.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe, ja det siger lidt om "nuser-faktoren" ;-) Har du set hendes andre dyr? Ja altså, jeg bliver helt skroller! :-P

      Slet