tirsdag den 17. februar 2009

Sokker, sokker, sokker

Jeg ved virkelig ikke hvad der går af mig. Fra at have hadet at strikke sokker, og forsvoret at jeg i hvert fald ALDRIG gad det, så elsker jeg det nu!
Tidligere har jeg mobbet mine forældres veninde Gitte fordi det var det eneste hun strikkede. Nu mobber hun mig fordi jeg endelig har "set lyset".

De røde/orange er i noget garn købt på udsalg. Jeg kan ikke huske hvad det hedder. Farverne er pæne, men garnet er noget stift og hårdt. Jeg håber det ændrer sig efter vask!
De turkise er strikket i Arwetta, og de er som garnet utroligt bløde og lækre!
Dem med de melerede striber er strikket i Sisu. De kunne med fordel være strikket på pind 3. Garnet er der ikke noget i vejen med, men de er blevet noget "tætte" og stive pga den lille pind 2,5.
Til sidst et par med Mørkeblå og turkise striber. Det turkise er Arwetta og det mørkeblå er Regia. Jeg skulle i øvrigt hilse og sige at det er to farver der er svære at tage billeder af sammen. Enten så det turkise helt lyseblåt ud, eller også så det blå helt sort ud.

Der er i øvrigt også strikket et par med røde og hvide striber i Arwetta, men de nåede ikke at blive forevigede, inden Clara skulle have dem med på skiferie.

Og hold da så lige op en forskel der er på strømpegarn! For eftertiden tror jeg kun jeg gider købe Arwetta. Det er utroligt blødt og lækkert, både som garn i nøgler, og også når det er blevet strikket!

Nå, men der kommer uden tvivl flere strømper herfra. Det er nemt at strikke, jeg behøver ingen opskrift, og så er det nemt og fylder ikke så meget når man skal nogen steder. Måske der endda går sport i at se hvor mange par jeg kan nå at strikke i løbet af året?Ingen kommentarer:

Send en kommentar