torsdag den 1. januar 2009

Status eller noget der ligner?

Det kan kun blive bedre!

2008 er ikke et år jeg har lyst til at gøre en masse status på. Det eneste virkeligt positive er Bertha, så det skal nævnes. Ellers er det forgangne år præget af tristhed, træthed, dødsfald, tunge tanker og kamp - der er ingen grund til at "mindes" noget af det.

Istedet har jeg lyst til at gøre status på det kreative. 2008 er uden sammenligning det år hvor jeg har strikket og hæklet mest - langt mere end de år jeg ellers har lavet håndarbejde, tilsammen.
Jeg har brugt det at strikke som terapi. Når jeg har siddet med pinde eller hæklenål har jeg formået for en tid at skubbe alt det triste og negative fra mig. Det har givet mig en "selv fed følelse" når folk har bestilt mig til at strikke for dem - oven i købet igen og igen. Det er dejligt at vide at der er noget jeg er god til, og som andre synes jeg er god til... Mere af det i 2009!

Jeg har været ved at tælle sammen. Jeg er ikke sikker på jeg har fået skrevet alt ned, og jeg har heller ikke fået skrevet forbrug på det hele. De fleste ting er blevet "blogget", men en del mangler kan jeg se.

Der er blevet strikket/hæklet af MINDST 11,1 KILO garn!!!
Det er blevet til mindst 96 ting - foruden det jeg har glemt og det jeg har trævlet op.
Blandt andet er det blevet til:
16 Trøjer i forskellige størrelser og afstøbninger
45 Strikkede, hæklede og filtede huer, kasketter og kyser til både børn og voksne
7 Hæklede eller strikkede tørklæder
5 Sjaler, heriblandt en Super Karla KAL
8 Par strømper
5 Filtede tasker
3 Par filtede futter
Foruden Pulsvanter, fingervanter, halsedisser, grydelapper og karklude...

Der ligger fortsat et par ting i kurven, som ikke er færdige, og derfor ikke er talt med. Alt i alt, har det været et flittigt år, og der er vel ikke noget at sige til, at jeg ind imellem døjer lidt med fingrene?

2008 blev i øvrigt også året, hvor jeg fandt ud af, hvor sjovt det er, selv at lave opskrifter. Det skal der helt sikkert arbejdes mere med i 2009!

2 kommentarer:

 1. Hej Penille
  Først et godt nytår til dig.
  Sikke aktiv du har været i 2008 med dine hænder, det kan du kun være stolt af.
  Merete

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor har du været flittig Pernille! Hvor er det dejligt, at du formår at finde noget positivt og så fokusere på det. Stort klap på skulderen herfra.
  -Puttenings

  SvarSlet