mandag den 30. juni 2008

Garn bytte

For et par dage siden skrev jeg på bloggen, om der var nogen der havde lyst til at bytte noget garn med mig. Det ville Merete fra min fødselsdags gruppe gerne, og se lige her hvad hun har sendt afsted til mig - det er da helt overvældende!

Ihh, hvor jeg altså glæder mig til postbuddet kommer!

En himmerigs mundfuld!

Jeg kom helt tilfældigt forbi fiskebilen i dag. Der kom lige 2 pund fiskefars med hjem. Mmmmm, jeg elsker det! Og så med nye kartofler og persillesauce... Ren guf for ganen!
Der er rigeligt til fryseren - man er vel doven!

fredag den 27. juni 2008

Nyfarvet garn...

Jae, ikke lige garn til at strikke med, men dog garn alligevel... Jeg har været ved frisøren idag - det er 100 år og 1 dag siden jeg sidst er blevet klippet, og endnu længere siden jeg har fået det farvet.
I sidste uge bestilte Lisa min frisør trøjer til sine tvillingepiger, og jeg var hurtig til at lave en byttehandel - så dejligt!


Det er svært at gengive på billeder, men jeg synes selv det er vildt flot! Der er mange forskellige farver og alt efter hvordan vinde blæser, så ser håret forskelligt ud. Det er også blevet vildt kort i forhold til hvad jeg har været vant til det sidste års tid, men jeg er oven ud tilfreds!

God weekend derude!

Jeg har sq vundet!

Jeg vinder ALDRIG noget! Eller i hvert fald ikke indtil nu.

For et par uger siden var der et tillæg i Hendes verden med strik. Der var en konkurrence i hæftet, jeg tænkte at jeg da lige så godt kunne prøve - vho intet vover, intet vinder - og jeg vandt! Kæmpe smiley! Jeg har lige været ude og tømme postkassen, jeg undrede mig over den store pakke, men kom så i tanke om at jeg jo har bestilt flere knit picks, men så meget fylder de da ikke? Og så stod der hendes verden på kuverten - hold da op som de små grå kom på overarbejde, indtil jeg kom i tanke om at JEG HAR VUNDET!

Garnet er dog ikke lige mig! Det er lækkert, det er slet ikke det, men nej, jeg får det aldrig brugt! Er der nogen der vil bytte?

Fakta om garnet:
6 nøgler Seta Natural fra Wilferts
100% natural silk
150 meter pr. 50 gram
Pind 4,5
21 masker og 28 pinde = 10 x 10 cm
Der er 3 nøgler rødlig og 3 nøgler grålilla
Jeg har kigget rundt på nettet og kan se at det koster 60,- pr nøgle, så der er altså for 360,- her. Er der nogen der vil bytte? Jeg kunne sagtens bruge et par nøgler Noro strømpegarn, et kit eller to fra design club, et ludo kit af HF (med et lille tilskud fra mig), eller noget andet lækkert som jeg ellers ikke synes jeg kan tillade mig...

torsdag den 26. juni 2008

Tak!

Tak for jeres søde ord i tirsdags!

Onkel Lars var et godt menneske, uanset hvad andre har givet udtryk for de sidste par dage, og der er ikke andet end gode tanker og ord tilbage at sige om ham! Ikke fra min mund i hvert fald...

Shetland triangle no. 2

Nu er Shetland Triangle version 2 røget af pindene, vasket og blogget. Endnu et super resultat, og denne gang har det heller ikke taget lang tid at strikke.

Eneste minus er at jeg ikke har ladet det hænge på væggen længe nok. Garnet er meget grovt, og det har ikke fået lov at tørre ordentligt før jeg tog det ned, så det er stadig ikke helt spændt ud som jeg gerne vil have det. Måske gør jeg det om, måske ikke...
Fakta om Shetland Triangle no. 2
Garn: Noget groft uldgarn jeg købt billigt hos BC-garn.
Forbrug: 220 gram
Opskrift: Shetland Triangle fra bogen Wrap Style af Pam Allen og Ann Budd.
Størrelse: 84 cm højt og 162 cm bredt.
Pinde: nr. 4,5
Ændringer: Der er igen strikket 10 rapporter istedet for de oprindelige 8.
Hot or not? Det er akkurat lige så hot som det forrige, og der skal stadig strikkes flere!

onsdag den 25. juni 2008

Nemesis

Jeg er blevet ramt af nemesis. Så sent som i går tænkte jeg tanken, at det da var utroligt at Bertha ikke havde ødelagt mere end hun havde. Jeg tror endda jeg nævnte det for min mor - efterfulgt af et 7-9-13... Jeg skulle aldrig hverken have tænkt tanken eller have sagt det højt! Tidligere på dagen gik min mor og far ned for at hente hende for at gå på stranden, og det var dette syn der mødte dem. Jeg er sikker på at Bertha har hygget (og kedet) sig!
Ingen tvivl om at hun har kedet sig. Hun har været meget alene, både i går og i dag... Mon hun hiver resten ned i morgen når jeg skal med min far til Aalborg?

Vi har sagt farvel til Onkel Lars i dag. I morges blev han sunget ud. Alle hans hjælpere og familien var til stede. Jeg må nok indrømme det var en noget tam fornøjelse! Jeg havde nogle forestillinger inde i mit hovede om hvordan det skulle være - sådan var det bestemt ikke!
Min anden onkel er et dumt S**N (det er en helt anden og meget lang historie!). Det korte er at han ikke vil være sammen med min mor og min moster - og vi vil derfor ikke være sammen med ham! Han skulle stå for alt omkring brænding, afvikling af boet osv. Vi havde nok forestillet os at der var forberedt nogle sange osv, men det var der ikke... Det var trist og ærgerligt, og bestemt ikke sådan jeg havde forestillet mig at vi skulle tage afsked med Onkel Lars!

Onkel Lars skal i øvrigt ikke bisættes eller begraves. Han bliver brændt, og så er det meningen at asken skal strøes ud i havet. Det synes jeg er godt! Jeg vil meget helre gå og dyppe tæerne i vandkanten på stranden og sende ham en kærlig tanke, end have dårlig samvittighed over at jeg ikke husker at komme på kirkegården med en blomst!

Nu vil jeg i seng! I morgen bliver også en lang dag! Far skal operes i øjnene, så jeg skal med ham til Aalborg - han kan jo nok ikke ligefrem køre hjem selv...

tirsdag den 24. juni 2008

R. I. P.

Onkel Lars er død. Han døde tidligt i morges. Nu har han fået fred!

Da Onkel Lars var 3 år gammel fik han polio, og blev lam tværs igennem kroppen. Dengang var normen at man sendte de handicappede på institution, og det kom han også i nogle år. Han har haft et hårdt liv, men har alligevel formået at leve det!

Da jeg var barn boede han på Bornholm. Jeg kan egentlig ikke huske så meget om ham fra dengang, andet end at jeg var en lille smule bange for ham - han havde stort sort fuldskæg der gik helt ned midt på brystet... Selvom jeg var bange syntes jeg også det var en lille smule spændende. Jeg tror jeg havde en forventning om sørøver historier.

Omkring min konfirmation faldt han og brækkede det ben der ikke var lammet, og han blev fra da af bundet til kørestolen. Det har med tiden medført en del komplikationer. Hans ene lunge var også "lammet", og han begyndte at falde sammen over den der fungerede. For efterhånden en del år siden fik han så en trakestomi (En respirator der sidder fast på halsen). Det har heller ikke været helt gnidningsløst!

De sidste par måneder er min more flere gange blevet kaldt ned til ham, af hans hjælpere - de troede at nu var det snart slut, han var ikke ved bevidsthed, men så gik der et par dage på den måde og så vågnede han igen og var frisk, humoristisk og fræk som den slagterhund han var... Denne gang gik det ikke sådan. Og det er godt! Han har fået fred!

For mange år siden meldte han sig ud af den danske folkekirke, så han skal ikke begraves - og det var også hans ønske at han ikke blev det. Han har siden jeg var barn, hvor jeg sad i stuen ved siden af og lyttede med store ører, sagt at når han døde skulle der være fest! Vi måtte ikke sørge over ham, men skulle istedet glædes over det liv han havde. Jeg har været i skabet og finde det mest farvestrålende tøj jeg har, det skal jeg have på i morgen formiddag når vi skal ned og synge ham ud...

I øvrigt har jeg altid hadet min hage! Men da jeg fandt dette billede frem var det pludselig ikke så udtalt. Jeg ligner min onkel!

mandag den 23. juni 2008

Efterår!

Hvis ikke det var fordi det hele er grønt derude, og at der står midsommer i kalenderen, så ville jeg tro det var efterår! Det stormer en halv pelikan, og jeg tror helt ærligt at heksene får det svært når de skal flyve til Bloksbjerg i aften!

Nå, men når der er gråt derude, så kan jeg da altid lave lys herinde... Jeg strikker, ser tv, drikker the og sidder med fødderne under tæppet. Det dur!

Så´n noge L**T

Må man godt sige pis? Jeg var ved at slå op til regnbuetrøje no. 2 - et eller andet skulle jeg jo lave imens jeg venter på pinde til ærmerne fra England og garn til no. 3 og 4 fra Marianne Svit. Pludselig så den ene pind sådan ud. Den er knækket, eller jeg vil rettere sige, gået fra hinanden, ved en af sammenføjningerne mellem farverne. Hvad gør jeg så?

Jeg gør det alligevel - PIS!!

lørdag den 21. juni 2008

Lørdags hygge

Der er ikke noget interessant i fjernsynet. Så er det godt at der er hjælp at hente i arkivet. Jeg elsker Friends! Jeg samler og er langt fra færdig. Heldigvis kan denne serie sagtens tåle at blive set igen og igen!

Jeg er gået i gang med et Noro blomstertørklæde. Tørklædet er vist mange steder i blogland efterhånden, så jeg efteraber! Og Noro strømpegarnet egner sig fortrinligt. Dog er jeg ikke sikker på det er alle lapperne der får lov at blive en del af det færdige tørklæde, men nu må vi se...

fredag den 20. juni 2008

Storhedsvanvid eller mindreværd?


Enten kan Bertha godt lide at føle sig som Gulliver i lilleput land, eller også tror hun, at hun er lige så lille som for 2 måneder siden... (Bemærk at kurven hun her prøver at presse sig ned i, er den samme som hun kunne ligge udstrakt i - se link)
Nåh ja, og sådan ser dvd hylden så ud, når Bertha har haft et flip i stuen. Hun spæner rundt, men hun kan ikke altid få stoppet på det glatte træ gulv, så møblerne agerer ofte stopklods. Nogen bliver stående og andre flytter sig...

Ærme tid

Så er det blevet tid for ærmestrik på den første regnbue. Men tror du jeg har strømpepinde i str. 3,5? Nej det har jeg da ikke. Så var dilemmaet. Skulle jeg gå op til den lokale garnpuscher og købe et sæt i metal, som jeg synes er trælse at strikke med, og som uden tvivl skal skiftes ud inden længe (jeg elsker knit picks!), eller skulle jeg bestille knit picks fra UK og håbe på hurtig levering? Jeg har gjort det sidste. I mellemtiden kan jeg jo gå i gang med bolen til trøje nr. 2...

Jeg har også bestilt garn til efterårstrøjen. SuperSoft fra Marianne Svit. Hun plejer at være lyn hurtig til at levere, så hvis det går helt galt med pindene fra England, så må jeg gå i gang med de andre trøjer i mellemtiden...

Jeg håber på at jeg kan have et eksemplar af hver færdig til på fredag, hvor jeg skal op og klippes og farves - bare lige så Lisa kan se dem...

torsdag den 19. juni 2008

Regnbue

Det skrider stille og roligt frem med den bestilte trøje. Det er første gang jeg strikker efter gehør, så jeg brugte det meste af aftenen i går på at lave strikkeprøve, regne og skrive ned. Ind imellem retter jeg til i det nedskrevne. Én ting er idé, en anden er praksis. Rettelserne bliver også noteret, jeg skal jo strikke en akkurat magen til...

Jeg har fundet mål i forskellige opskrifter, for at have noget at gå ud fra - hvordan pokker skal jeg ellers vide hvor lang og hvor bred? Lisa vil ha´ størrelse 74. Hmm... jeg satser på at størrelse 6-12 måneder er passende...

Flappen på forsiden er til lomme, sådan en vil Lisa også have - og man skal kunne komme i den fra siden. Når bolen har samme højde som lommen, strikker jeg igen rundt. Senere er planen at der bliver strikket masker op langs den ene kant på bolen, som så skal sys på kanten i den anden side - det ser fornuftigt ud inde i mit hovede, men... Jo der var det der med idé og praksis... Nu må vi se, indtil videre går det fint *G*

onsdag den 18. juni 2008

På bestilling

Jeg har været med min mor hos frisøren idag. Bare for hyggens skyld. Det var ikke nogen dårlig idé. Lisa har bestilt 4 trøjer til hendes tvillinge piger. En (til hver) som de kan bruge nu, om aftenen og en til barnevognen til efteråret/vinter.

Men det er da ikke sådan lige til! Lisa ville have striber i skrappe farver og med en lang hætte. Jeg har set en regnbue trøje som jeg syntes var sjov, men den skulle sys sammen i siderne og i ærmerne - det gider jeg ikke, jeg er doven! Jeg vil strikke rundt og med raglan ærmer. I øvrigt vil jeg strikke på pind 3,5 (Det er den mindste knit pick pind jeg har - hehe) og de opskrifter jeg har kunnet finde passer ikke med kravene og er kun til pind 3.

Hvad gør man så? Så sætter man sig da ned og laver strikkeprøve for første gang i pigens strikkehistorie, finder lommeregner, målebånd, papir og kuglepind frem og begynder at nørkle, regne og tælle... Det skal nok blive spændende!

Nu er jeg igang og jeg er helt ærligt meget spændt på resultatet!

mandag den 16. juni 2008

Heartland Lace Shawl

Klik på billederne, så bliver de større

Så blev Heartland færdig, og jeg må sige at jeg er frygteligt godt tilfreds med resultatet!

Fakta om Heartland Lace Shawl

Garn: Limefarvet Sisu fra Sandnes

Forbrug: Lige præcis 150 gram

Opskrift: Heartland Lace Shawl af Evelyn A. Clark

Ændringer: Jeg har strikket én rapport mere i chart 2. Desuden har jeg kun strikket 28 pinde på chart 3, da jeg ellers var bange for jeg ikke havde garn nok. Det var godt jeg gjorde det! Da jeg havde lukket sidste maske af havde jeg kun godt 1 meter tilbage...

Mål: Før blokning målte sjalet 70 x 145 cm. Efter blokning måler det 102 x 194 cm - det er et pænt stort sjal...

Pinde: Nr. 4,5 - jeg har strikket mit første projekt med knit picks, og hvor er de dog skønne! Jeg tvivler på der bliver strikket med andre pinde den næste tid..

Hot or not? Det er hot! 100% lagergarn gør det jo ikke mindre lækkert! Men jo, et dejligt sjal! Hvem mon skal gøres glad? Det sætter jo sine begrænsninger med den farve *griner*

lørdag den 14. juni 2008

Glad i låget!

Hvor har det dog været en skøn eftermiddag!

For 6 år siden mødte jeg en masse skønne mennesker via nettet. Vi festede, hyggede og havde det enormt sjovt sammen! Èt af de mennesker var Karina. En super sød og dejlig pige og god veninde!
Desværre fik jeg en kæreste som ikke kunne forstå at jeg havde brug for at se mine veninder, og jeg var ikke stærkere end at kontakten gled ud i sandet. Det er 5 år siden jeg sidst har set Karina.

MEN så i går fik jeg kontakt med hende igen. Hele eftermiddagen har jeg brugt i hendes selvskab i Aalborg, og det har bare været SÅ ubeskriveligt dejligt! Jeg er kort og godt glad i låget!

Jeg har tit tænkt på hende i årene der er gået, og også savnet hende, men det var først da hun i dag åbnede døren og jeg fik verdens største knus at det gik op for mig hvor meget jeg egentlig havde savnet hende! Hvor er det dog dejligt at vide at hun nu igen er en del af mit liv! Og vi skal se mere til hinanden - meget mere!

16. November 2002

torsdag den 12. juni 2008

Lyset over Skagen

Jeg har lige været ude med kameraet. Jeg ville forsøge at tage et billede af det smukke aften/nattelys der hører denne del af landsdelen til.. Men lur mig om kameraet vil - det eneste der kommer er et totalt sort billede - billigt bras!
Jeg har prøvet samtlige lys indstillinger. I søgeren ser det fint ud, men så snart der er knipset er der sort - det kan virkelig irritere mig!

Nå, men her er stadig ikke faldet én dråbe. Hallo regn, vi trænger! Det er altså ikke spor behageligt at gå med bare tær i det afsvedne græs!

Knit Picks

Jeg har fået mit første sæt Knit picks. Jeg blev nødt til at prøve efter alle de gode anmeldelser... Jeg har kun købt nogle løse wire og pinde i 3 forskellige størrelser + 2 sæt strømpepinde - bare lige for at prøve.. Men der er ingen tvivl! Jeg skal ha flere!!! De er da bare for skønne at strikke med!

Pelikanen er fløjet...

Vinden har lagt sig, og der er rigtigt dejlig derude! Men vi har stadig ingen regn set her i det aller Nordjyske... Hmm.. De meterologer aner ikke hvad de snakker om!

Lige om lidt vil Bertha og jeg gå op til mine forældre. Opladeren til kameraet har de gjort væk, så jeg kan ikke tage billeder - den eneste der kan finde bortkomne genstande på Centralvej er datteren her... - faktisk ringer min mor ofte og spørger "Penille ved du hvor jeg har lagt....?" - det er 9 år siden jeg flyttede hjemmefra - hvordan pokker skal jeg vide hvor du har lagt dine ting? Gamle kone ;o)
Måske vi er heldige at komme lige til spisetid. Man har jo lov at håbe!

tirsdag den 10. juni 2008

Der blæst´ en wældig wind...

Hold da op som det stormer! Min mor måtte køre til Frederikshavn for at hente min far fra arbejde før tid fordi cykel teltet var ved at blæse væk.

Bertha synes overhovedet ikke det er sjovt at være ude!

Det er ok at der ikke er så varmt - mine skuldre har godt af et par dage med stof - jeg har fået soleksem og det gør ondt! men behøver det ligefrem storme?

mandag den 9. juni 2008

Reinkarneret?

Her er så dagens afsnit af følgetonen: Emma og Bertha, er det en reinkarnation?

Emma elskede at grave! Da hun var hvalp gravede hun hvor det lige faldt hende ind. Da hun blev lidt ældre fandt hun ud af at der faldt en skideballe af når hun gravede hvor mor og far kunne se det. Hun blev klogere, og begyndte derfor at grave inde mellem buskene og bagerst i bedene hvor mor og far ikke kom sådan hver og hver anden dag... Pludselig kunne man se at en rhodondendrun (frit stavet) eller en busk begyndte at hælde til den ene side, eller der var pludselig masser af jord på tearessen, så kunne man være sikker på at Emma havde været igang!

Bertha graver også, men hun er desværre ikke så klog endnu, så hele min græsplæne er efterhånden et stort krater - godt jeg ikke har en prydhave!

Kan det passe at en golden retriever er krydset med en gravhund? Er en gravhund i virkeligheden en anden betegnelse for Emma - eller Bertha? Hvor mange gravhunde skal det til for at skrue en pære i? Følg med i morgen...

søndag den 8. juni 2008

Emma vs. Bertha

Hvem er hvem? Jeg ved det, men kan du se det?

Min mor og jeg har siden jeg fik Bertha, ofte talt og joket om, at hun altså MÅ være en reinkarnation af Emma.
Der er så utroligt mange lighedspunkter! Emma havde fx en mani med at stikke hovedet ind under badeforhænget når vi var i bad, og drikke sæbevandet. Her hjemme har jeg badekar, så her kan Bertha ikke komme til det, men i weekenden har vi passet cykler hos de gamle, så vi har boet i ferielejligheden. Da jeg i morges var i bad, kom Bertha ud på badeværelset, stak hovedet ind under forhænget og begyndte at drikke vandet...

Emma havde også en mani med at lege i brusekabinen. Hvis vi ikke kunne finde hende, skulle vi bare kigger dér. I dag da jeg stod og føntørrede mit hår, kom jeg pludselig til at kigge til den ene side - og dér sad Bertha, fuldstændig som Emma ville have gjort det...

Kan hunde virkelig reinkarneres? Er Bertha Emma og Emma Bertha? Hvor meget har arv og miljø at sige når det gælder hunde? Er det Emmas genfærd der fortæller Bertha hvad hun skal gøre? Har jeg ganske enkelt fået en skingrende skør hund?
Alt det og meget mere vil jeg forsøge at få svar på de næste dage...


lørdag den 7. juni 2008

Om igen, og om, og om igen...

Der er nogen der siger at frem og tilbage er lige langt... Jeg synes nu at tilbage er noget længere - eller mere trælst om ikke andet...

Jeg er gået igang med en lille hæklet cardigan. Den bliver rigtig sød, men jeg har haft en del start vanskeligheder. Først fordi jeg ikke forstod opskriften, og nu fordi der efter min mening er en fejl.

I første række med vifter står der *...2 stm, 2 lm, 2 stm i næste m...* - Det har jeg forstået som 1 stm i hver af de næste to masker, 2 lm og 2 stm i næste m... Det er altså forkert! Selve kroppen (er det pullen det hedder?) eller noget.. Bliver 6 vifter for smalt - som det kan anes på billedet er kroppen smallere end halsen, så nu trævler jeg op igen og starter forfra med vifterne... Jaja, men jeg får da lært mønstret udenad...

torsdag den 5. juni 2008

Stranden længe leve!

Mor og jeg har været en tur på stranden her sidst på eftermiddagen. Det var dejligt! Det luftede en lille smule, og det gjorde bestemt ikke noget! Jeg er ved at få hedeslag i mit drivhus af en stue - nu er vejrmøllen sat i gang...
Bertha har endelig fundet ud af hvor skønt det er at komme i vandet. Og bølgerne er kun en lille smule farlige...
Hun hopper og springer rundt, tager snuden under vandet og går et stykke sådan, for derefter at kaste vandet op over hovedet. Det er så underholdende at se på! Det har været en dejlig tur!
PLASK!
Jaja, man kan ikke være lige køn altid!

tirsdag den 3. juni 2008

Solgt til stanglakrids

Jeg har fået lov at passe Runa i dag. Gitte har været ved frisøren...

Det meste af tiden sov hun, men de sidste 10 minutter foregik sådan her - er der noget at sige til at jeg får skruk?
Billederne af Runa blev egentlig taget for at man rigtigt kan se bøllehatten, og hvis jeg selv skal sige det, så er den altså fin! Og hvor den dog klæder Runa!

Da Runa var hentet gik turen forbi børnehaven, hvor jeg skulle hente Clara for min mor. Hver tirsdag henter min mor, både Freja og Clara og så bliver der hygget! Freja kunne ikke i dag, så istedet fik Katrine lov til at komme med. De gik på opdagelse i alt det Barbi legetøj som Clara og jeg vaskede i går.

Da jeg i sin tid var i øvelsespraktik i børnehaven, skrev jeg praktik opgave om børns leg. Den handlede blandt andet om hvordan børn ofte leger i datid; "Så sagde jeg", "Så gjorde du" og så videre. Det ændrede pigerne ikke på, det kunne jeg ikke lade være med at gå og smile lidt over - og det sjoveste er næsten, at jeg kan huske at vi gjorde det samme dengang mine veninder og jeg var i den alder.

mandag den 2. juni 2008

Vand hund

Det er altså lidt sjovt! Bertha går helt amok når vandslangen bliver fundet frem. Ikke fordi hun er bange for den, men fordi hun elsker at drikke af strålen... Hun plasker og sjasker, får vand galt i halsen, og stikker hele hovedet ind under... Måske er det en dårlig vane, men hun får lov. Det er rart at vide at det ikke er nødvendigt at huske en skål til vand når vi skal nogen steder med hende...

Bagefter ser hun noget sølle ud! Og i skrivende stund er det endnu værre. Hun er våd og har været i gang med hul nummer 7, 8 og 9 i græsplænen mens jeg har siddet og skrevet... Hmm... Tror du hun er sort?
Det kan godt være jeg ikke havde en pæn have før, men den er bestemt ikke blevet pænere efter jeg har fået Bertha!
Ind imellem tager en hvis mand ved hende og så går hun amok! Det er bare med at passe på, for det gør edder dytme ondt at få nylonsnoren viklet om de bare ankler, med den fart hun har på!

Jeg har en rokke tand...

Jepp. Bertha har fået sin første rokke tand. Ja, faktisk er der to... Stor pige!

Jeg elsker at hade...

Lige så meget som jeg elsker blomster floret på tearessen og foran mine vinduer (der skriger "Gori"), lige så meget hader jeg det når det hele skal vandes!

Jeg ved godt jeg burde gøre det dagligt med den hede der er i øjeblikket, men jeg gider ikke! Det ender ind imellem med nogle blomster der hænger en del, og er lige på nippet til at dø. De holder så længe de holder, og det er ok for mig!
Jeg har et bed med roser. De bliver mildest talt mishandlet. De står i græs til knæene og der er ikke en eneste af dem der er blevet beskåret i år... Men det ser da ud til at i hvert fald den ene stortrives.
Det er den 4. sommer jeg tager fat på her på matriklen. De forgangne år er der kun kommet en enkelt blomst i denne rose, men i år er der hele 5 knopper... Den synes vist det er ok at blive forsømt!?!?
Jeg elsker farven - pink er lige mig! Og det ses vist også tydeligt på mit valg af blomster... Men det er nu sjovt. Jeg synes at kunne huske at rosen her var helt blodrød sidste år??

Nåååh ja, så var der lige den der cykel der skulle lappes. Den har stået i en måneds tid nu. Jeg har ikke haft råd, og det lader heller ikke til jeg får det i denne måned... Godt at mor og far har så mange at tage af! Cykler altså...

Inden lyset forsvandt helt, måtte jeg lige forevige den smukke hvide syren. De to lilla er ved at visne, men nu har den hvide taget over. Jeg fristes stadig, men jeg nøjes med at nyde uden døre...

Sommer, sommer og sol...

Jeg har hentet Clara fra børnehave i dag. Hendes mor er på sygehuset, og hendes far skulle med til diverse undersøgelser, så for at de ikke skulle stresse, tilbød min mor at vi da godt kunne, hvis det skulle være (vi slåsser altid om hvem af os der skal hente trunten - vi vil begge!)

For noget tid siden fortalte min mor at hun havde fundet alt mit Barbi halløj. Det trængte til en grundig rengøring, da det har stået i skuret i mange år, og musene har hygget sig i kassen - AD!

I dag blev så dagen hvor det skulle gøres rent. Vejret har været perfekt (igen), så vi kunne side ude med det - at dømme efter det vand sjasken det blev til, var det vist også en ganske glimrende ide! Det har været et stort stykke arbejde - hold da op så mange små dele der er! Tøjet var nemt. Det kom i en vaskepose og så i vaskemaskinen - så måtte det holde det der kunne... Det var hurtigt tørt i den bagende sol på tearessen.
Puha, det var godt nok varmt! Og Clara var da heller ikke sen til at smide kludene og hoppe under vandsprederen, da hun syntes det blev en anelse FOR varmt...
Der var hvin og skrig og skrål, men ingen tvivl om, at hun havde det sjovt! Hun mente også at både min mor og jeg skulle hoppe i badetøjet, men nej nej! Det kunne hun godt glemme igen - hende søster lagkagen...
Hovsa, aner man en smule chokolade om munden? Det er afslørende! Jepp, vi har fået is, og den var GO´!
I den anden ende af vandslangen til vandsprederen var pumpen, som pumper grundvand op til de tørstige blomster. Vi vidste at Clara og hendes far skulle ned på sygehuset senere på aftenen, så vi blev enige om at det nok var en god idé med et bad - vi kan jo ikke have at tøsen lugter når hun har været på besøg!

Det har været en dejlig dag! Lige om lidt vil jeg ringe til min far og spørge om han vil med på stranden med bæstet. Jeg håber han vil! Jeg er nemlig klog nok til at vide, at jeg ikke kommer afsted, hvis jeg skal gå alene...